Cerebral Pareseforeningen Vestland disponerer hytten Furuneset som er en moderne, rommelig og godt utstyrt hytte tilrettelagt for funksjonshemmede. Hytten kan primært leies av medlemmer av CPV.

Furuneset ligger på Fagerland i Sveio kommune, cirka 10 mil sør for Bergen. Hytten er plassert på en idyllisk sjøtomt som er nærmere 10 mål stor, med ca. 200 meter strandlinje og flytebrygge.

Hytten har 4 soverom med 8 faste sengeplasser, kjøkken, spisestue/stue og to bad. I tillegg er det også en løs madrass, samt at det er mulig sove på sofa i stuen ved behov. Av spesialutstyr er hytten utstyrt med takheis mellom det største badet og to av soverommene. Hvert av disse to soverommene har en vanlig seng og en spesialseng med hev og senk og andre justeringsmuligheter. I tillegg er det på det største badet HC-toalett, hev/senkbar stelle/dusjbenk og bade-/toalettstol. Det finnes og en personløfter på hjul. De to andre soverommene har hhv en dobbeltseng og en køyseng.

Det går bilvei helt fram til hytten med gode parkeringsmuligheter og med direkte tilgang til inngangen. Området rundt hytten og helt til kai er asfaltert.

Utleie av Furuneset

Det henvises til nettsidene til Cerebral Pareseforeningen Vestland sine nettsider for opplysninger om utleie:

https://www.cp.no/om-oss/fylkeslag/vestland/